Пошуковий запит: (<.>A=Лапін О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
|
1. |
Лапін О. В. Впровадження мiжнарoдних стандартiв iso серiй 9000 та 14000, НАССР (ХАССП) і формування систем менеджменту якостi на аграрних підприємствах України [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, В. П. Фрідріф // Агросвіт. - 2014. - № 23. - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2014_23_9
|
2. |
Лапін О. В. Інноваційна складова в системі управління виноробних підприємств [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, Н. Ю. Чикунова, В. Б. Богословов // Агросвіт. - 2016. - № 23. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/agrosvit_2016_23_9
|
3. |
Лапін О. В. Інноваційні системи формування фінансових ресурсів підприємств України [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, Мохаммед Амір Кхаірі // Інвестиції: практика та досвід. - 2015. - № 24. - С. 80-83. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ipd_2015_24_19
|
4. |
Лапін О. В. Шляхи удосконалення експортного потенціалу підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, К. М. Горицька. // Ефективна економіка. - 2016. - № 11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2016_11_39
|
5. |
Лапін О. І. Інформаційно-вимірювальна система контролю частоти [Електронний ресурс] / О. І. Лапін, В. М. Литвиненко. // Біомедична інженерія та електроніка. - 2016. - № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/biomedengelec_2016_3_14
|
6. |
Лапін О. В. Впровадження контролінгу на ІТ-підприємствах [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, П. А. Лукіна // Економіка. Фінанси. Право. - 2017. - № 12(1). - С. 62-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2017_12(1)__15
|
7. |
Балецька З. В. Концептуальна модель організаційно-економічного забезпечення експортної діяльності виробничих підприємств в процесі виходу на нові ринки збуту [Електронний ресурс] / З. В. Балецька, О. В. Лапін // Економіка. Фінанси. Право. - 2018. - № 1. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecfipr_2018_1_4
|
8. |
Лапін О. До питання про теоретико-методологічну основу дослідження політичної стабільності [Електронний ресурс] / О. Лапін // Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Міжнародні відносини. - 2019. - № 8. - С. 62-70. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvvnum_2019_8_11
|
9. |
Лапін О. Особливості впровадження технологічних інновацій на промисловому підприємстві [Електронний ресурс] / О. Лапін, Н. Марчук // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2014. - № 9. - С. 109-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2014_9_13 Розглянуто особливості впровадження технологічних інновацій на промисловому підприємстві. Мета роботи - висвітлення та обгрунтування особливостей впровадження технологічних інновацій на промисловому підприємстві. Проаналізовано сучасний стан інноваційної діяльності промислових підприємств та визначено підходи вітчизняних та зарубіжних вчених щодо класифікації інновації. Досліджено чинники та тенденції інноваційної активності у промисловості. Проаналізовано рівень використання інновацій промисловими підприємствами. Розглянуто сутність та особливості впровадження технологічних інновацій на промисловому підприємстві та фактори, які впливають на підвищення інноваційної діяльності.
|
10. |
Лапін О. Інноваційні підходи до управління кадровим потенціалом [Електронний ресурс] / О. Лапін, А. Щелкунова // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 2. - С. 113-122. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_2_11 Розглянуто особливості управління кадровим потенціалом, а саме інноваційні підходи щодо цього. Пошук висококваліфікованих працівників є актуальною проблемою для більшості сучасних підприємств за умов української економіки. Грамотний і якісний відбір кадрів здатний багаторазово підвищити ефективність роботи компаній. Інноваційна політика у сфері управління персоналом створює сприятливі умови праці, а також забезпечує можливість кар'єрного росту та необхідну ступінь впевненості в завтрашньому дні. Розглянуто фактори, що впливають на якість людського потенціалу, внутрішні та зовнішні. Наведено складові діяльності інноваційної фірми та інноваційні методи управління кадровим потенціалом.
|
11. |
Жила М. І. Вплив кормової добавки арсіл на гематологічні показники, продуктивність та структуру внутрішніх органів курей-бройлерів [Електронний ресурс] / М. І. Жила, Г. М. Михалусь, О. А. Максимович, О. В. Михалюк, О. В. Лапін, А. Р. Газієв // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин. - 2020. - Вип. 21, № 1. - С. 65-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ntbibt_2020_21_1_9 Вирощування птиці за сучасними технологіями потребує використання ветеринарних препаратів не тільки для профілактики інфекційних захворювань, а й кормових добавок для поліпшення метаболічних функцій та корекції резистентності організму. У роботі наведено результати клінічних досліджень кормової добавки, у формі концентрату іонного розчину біологічно активного нанокремнію "Арсіл". Клінічне дослідження проводили на здорових десятиденних курчатах-бройлерах, кросу кобб-500, сформованих у три групи по 20 голів у кожній: I група одержувала кормову добавку у дозі 0,5 мл на 1 л води, II група - у дозі 1,0 мл на 1 л води і III група - контрольна (на звичайному раціоні, без кормової добавки). Застосування досліджуваної кормової добавки проводилося шляхом випоювання з водою впродовж 30 діб. Годівля птиці усіх груп здійснювалася ідентичними кормами у відповідності до нормативних вимог з урахуванням віку птиці. За клінічним станом птиці проводилося щоденне спостереження, контрольні зважування один раз в тиждень, на 15 та 35 доби досліду відбирали зразки крові для лабораторних досліджень. По завершенню експерименту проводили діагностичний забій птиці усіх груп та повний патологоанатомічний розтин з відбором матеріалу для гістологічних досліджень. У результаті проведених досліджень встановлено, що застосування кормової добавки "Арсіл" сприяло збільшенню маси тіла і середньодобового приросту, покращанню конверсії корму та тенденцію до зростання концентрації гемоглобіну, гематокриту і кількості еритроцитів у курей-бройлерів дослідних груп у порівнянні з контролем на період завершення відгодівлі. Структуру внутрішніх органів птиці всіх досліджуваних груп збережено, макроскопічних змін в органах і тканинах не виявлено. Встановлено підвищення коефіцієнтів маси імунокомпетентних органів у курей-бройлерів, яким випоювали кормову добавку "Арсіл" у порівнянні з контролем.
|
12. |
Лапін О. Розлучення по-англійські: наслідки Брекзиту державах-членах ЄС та України [Електронний ресурс] / О. Лапін // Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії. - 2020. - № 1. - С. 138-148. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mvckrc_2020_1_15
|
13. |
Лапін О. В. Визначення можливих напрямків інноваційного розвитку підприємства [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, Н. О. Марчук. // Ефективна економіка. - 2014. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2014_12_55
|
14. |
Лапін О. В. Інноваційний банківський продукт: поняття та класифікація [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, Є. І. Котович. // Ефективна економіка. - 2015. - № 12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/efek_2015_12_25
|